Esthetische heelkunde – Dr. Anne-Marie Verbist

 

Plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde

Lekker in je vel zitten, dat is het doel van plastische of esthetische heelkunde. Uw wens laten vervullen of uw probleem oplossen? Dokter Anne-Marie Verbist begeleidt u tijdens uw zoektocht. Ze heeft een jarenlange ervaring met esthetische en reconstructieve behandelingen en heeft een uitstekende reputatie.

 

U bent uniek

De sleutel tot succes? Een sterke vertrouwensband met uw arts. Bespreek uw probleem open en bloot en doe uw wensen of verwachtingen uit de doeken. U krijgt een correct en realistisch beeld van uw mogelijkheden en een aanpak waarin u als patiënt centraal staat. Vertrouwen en een goede dokter-patiëntrelatie zijn een garantie bij Dokter Anne-Marie Verbist.

 

Consultatie op twee locaties

Plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde - voor lichaam en gelaat. Dokter Anne-Marie Verbist is uw referentie voor verschillende medische behandelingen. Facelift, rimpels wegwerken, liposculptuur of correctie van littekens? Het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. U kunt terecht in haar privépraktijk of in het Sint-Jozefziekenhuis in Mortsel.

 

Bespreek uw wensen

Neem contact op voor informatie, een consultatie of een intakegesprek. Bespreek uw wensen, verken de mogelijkheden en … voel u lekker in uw vel. Bel 03 230 29 00 voor uw afspraak!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review